Kako da izbrišete istoriju pretrage na Facebooku

Izvor: B92, 27.Feb.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da izbrišete istoriju pretrage na Facebooku

Kako bi izbegli neugodnu situaciju u kojoj će recimo vaš pratner shvatiti da i dalje pratite šta radi vaš bivši ili bivša potrebno vam je samo nekoliko klikova.

Kada tražite nešto na Facebooku, društvena mreža vaše upite skladišti kako bi ih kasnije lakše pronašli, piše Business Insider. Međutim, za neke detalje koji vas zanimaju ne želite da tako lako 'iskaču', pogotovo ako kompjuter delite sa nekim. Za dolazak u neugodnu situaciju dovoljno je da se zaboravite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se odjavite sa svog Facebook naloga.

Kako bi izbegli trenutak u kom će recimo vaš partner shvatiti da i dalje detaljno istražujete šta se događa s vašim bivšima morate napraviti samo nekoliko koraka pomoću kojih ćete izbrisati sve što ste tražili na popularnoj društvenoj mreži.

Korak prvi - prijavite se na svoj Facebook nalog. U desnom uglu klinkite na ikonu postavke i odaberite opciju 'zapisi aktivnosti', odnosno 'activity log'.

Na stranici s vašim aktivnostima kliknite na 'više' ('more'), a onda odaberite 'pretragu' ('search').

Na stranici koja vam se pojavi imate dve opcije. Očistiti sve pretrage ili pojedinačne.

Na kraju postupka vaša stranica s pretragama trebalo bi da bude 'čista'.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako da izbrišete istoriju pretrage na Facebooku

Izvor: B92, 27.Feb.2014

Kako bi izbegli neugodnu situaciju u kojoj će recimo vaš pratner shvatiti da i dalje pratite šta radi vaš bivši ili bivša potrebno vam je samo nekoliko klikova...Kada tražite nešto na Facebooku, društvena mreža vaše upite skladišti kako bi ih kasnije lakše pronašli, piše Business Insider....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.