Kako da isključite Facebook photo theater mode

Izvor: Baguje.com, 16.Jun.2011, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da isključite Facebook photo theater mode

Ukoliko ste od onih Facebook korisnika koji žele da se reše novog načina prikazivanja slika, možete to učiniti na više načina. Napominjen da načine koje ću navesti nisu trajna već samo zaobilaženje takozvanog Theather Mode-a za pregledanje slika.
Rešenje 1 Možda najbrži način da se rešite novog načina prikazivanja slike jeste refresh-ovanjem stranice pritiskom F5 ili klikom na refresh dugme. Na ovaj način stranica će se ponovo učitati ali iskakajućeg prozora ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << puta neće biti.
Rešenje 2 Još jedno rešenje jeste da kada vam se učita stranica u adresi izbrišete stavku “&theater”. Ovo rešenje možda baš i nije najbolje ali takođe može da posluž.
Rešenje 3 Firefox
Ukoliko ste korisnik Firefox-a postoji skripta koja radi posao za vas. Ukoliko već nemate potrebno je da instalirate extenziju za Firefox zvanu Greasemonkey a zatim kada restartujte Firefox otiđite na ovu adresu i kliknite install.

Chrome
Za Chrome korisnike postupak je puno jednostavniji, samo otiđite na adresu koja je data za Firefox i kliknite na install kod Chrome-a nije ga potrebno restartovati.
Zaključak Iako prvo i drugo rešenje nije baš najbolje ali ukoliko ste kod nekog prijatelja koji nema instaliranu ovu skriptu jednostavnim klikom na F5 ili brisanje “&theater” iz adrese rešili ste problem na jedno kratko vreme, dok za trajno rešenje treća opcija je najbolja.
EDIT
Jedan on naših čitaoca javio nam jos jedan način na koji možete je da zaobiđete Photo Theater jeste pritiskom srednjeg klika ili citiram njega 'klikneš rolerom preko slike'. Ukoliko znate možda još neki način, recite nam u komentaru ;)
Slični postovi:Facebook Photo Zoom Kako blokirati novi Facebook-ov pregledač slika? Kako da uklonite Facebook like dugme sa svih stranica ?

Post "Kako da isključite Facebook photo theater mode" je objavio Mr.Tess za sajt Baguje.COM, dana 15. 06. 2011.
Kategorije: Društvene mreže, Facebook | Tagovi: kako da, theather mode



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.