Kako da VRATITE HRONOLOŠKI FID na Fejsbuku?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 10:54

Kako da VRATITE HRONOLOŠKI FID na Fejsbuku?

Facebook je godinama insistirao na tome da su njegovi algoritmi najbolje postavljeni za uređivanje onoga što su ljudi videli na njihovom News Feed-u. Bilo je to kao kad bi vam rekli da sistemi za mašinsko učenje bolje od vas znaju šta želite. Tek nedavno, gigant društvenih medija zauzeo je sasvim drugačiji pristup.

Nakon što je korisnicima omogućio da daju prioritet postovima izabranih prijatelja i stranica, on sada uvodi novi meni, "Filter za feed" koji vam nudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzi pristup njegovoj postavci "Najnovije", koja vam omogućava da isključite algoritamski rangirani News Feed.

Na taj način će vam biti prikazani postovi prijatelja, stranica i grupa onim redosledom kojim su postavljeni. Novi meni takođe sadrži dodatne kontrole News Feed-a, uključujući postavku Favoriti koja pojačava sadržaj izabranih prijatelja.

Ažuriranje je trenutno dostupno korisnicima Android aplikacija i predviđeno je za iPhone aplikaciju u narednim nedeljama.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.