Kako Rade Šerbedžija provodi vreme u izolaciji?

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Apr.2020, 08:01

Kako Rade Šerbedžija provodi vreme u izolaciji?

Epidemija koronavirusa sve nas je zatvorila u naše domove i primorala da se na različite načine zabavljamo i okupiramo kako bi nam vreme provedeno u karantinu što brže prošlo.

 
Nekome izolacija teže, nekome lakše pada, a podršku svima nama odlučio je da pruži legendarni muzičar, glumac i reditelj Rade Šerbedžija.
 
On se nedavno obratio svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk rekavši da želi da snima pesme i priča priče kako bi im svima zajedno brže prošlo vreme.
 
Izjavio je da je pogođen ovim katastrofama koje su nas sve zajedno snašle i zatvorile u naše stanove i kuće, te da oseća potrebu da se direktno javi svojim prijateljima i gledaocima, to...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.