KONAČNO Gondola na Zlatiboru dobila građevinsku dozvolu

Izvor: Blic, 27.Jul.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO Gondola na Zlatiboru dobila građevinsku dozvolu

Ministarstvo građevine izdalo je građevinsku dozvolu za gondolu na Zlatiboru, objavio je predsednik opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović na svom Fejsbuk profilu.

Inače, gondola na Zlatiboru bila je predmet sukoba Stamatovića i ministarke građevine Zorane Mihajlović.

Predsednik opštine Čajetina organizovao je i nekoliko radnih akcija za izgradnju gondole, iako taj projekat nije imao građevinsku dozvolu, a nekoliko stotina Zlatiboraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u maju protestovalo ispred zgrade Ministarstva u Beogradu, prenosi N1.

Prema dosadašnjem planu, gondola Gold Zlatibor treba da ima devet kilmetara i biće najduža te vrste na svetu. Trasa od centra Zlatibora do vrha Tornik košta 13 miliona evra, a projekat je finansirala Opština Čajetina.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uprkos protivljenju ministarke, gondola na Zlatiboru dobila građevinsku dozvolu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 27.Jul.2017

Ministarstvo građevine izdalo je građevinsku dozvolu za gondolu na Zlatiboru, objavio je predsednik opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović na svom Fejsbuk profilu...Inače, gondola na Zlatiboru bila je predmet sukoba Stamatovića i ministarke građevine Zorane Mihajlović...Predsednik...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.