KAMERA SNIMILA ZASTRAŠUJUĆU SCENU: Čuvar pojurio da rastera pse, a onda ga je NAPALA divlja šumska ZVER! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 10:49

KAMERA SNIMILA ZASTRAŠUJUĆU SCENU: Čuvar pojurio da rastera pse, a onda ga je NAPALA divlja šumska ZVER! (VIDEO)

Dramatična scena iz komšiluka

U krugu jednog preduzeća u Bugojnu medved je jutros napao čuvara, piše portal Klix.

Kako se može videti na videozapisu koji je objavljen na Fejsbuk profilu "Bugojno danas", medveda su jurili psi i on je pobegao u krug preduzeća.

Na snimku se vidi kako prilazi čuvar da rastera pse, a nakon toga prema njemu trči medved, koga čuvar udara nogom i potom pada na tlo.  Medved je nakon toga pobegao. Policiji ovaj slučaj nije prijavljen, a čuvar je prošao bez povreda.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladunče medveda bežalo od pasa pa napalo radnika firme u Bugojnu (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2023

U krugu preduzeća „Binas“ u Bugojnu jutros je došlo do incidenta kada je meče napalo radnika obezbeđenja.. Kako se može videti na snimku koji je objavljen na Facebook profilu „Bugojno danas“, medveda su vijali psi, nakon čega je on pobegao u krug preduzeća.. Na videu se vidi kako prilazi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.