Jutarnja uzbuna: Pad Facebooka i Instagrama

Izvor: B92, 27.Jan.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutarnja uzbuna: Pad Facebooka i Instagrama

Popularne društvene mreže Facebook i Instagram tokom ranih jutarnjih časova imale su problema sa radom, pa korisnici iz celog sveta nisu mogli da pristupe svojim profilima. Problem je ubrzo rešen.

Nemogućnost povezivanja sa Facebookom i Instagramom zatekla je jutros i korisnike u Srbiji, koji su u deo svoje jutarnje rutine odavno uvrstili pregledavanje aktuelnosti i osvežavanje profila na društvenim mrežama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook, baš kao i Instagram koji se nalazi u njegovom vlasništvu, nisu imali samo problema sa verzijama namenjenim računarima, već su te društvene mreže bile nedostupne korisnicima i putem aplikacija za tablete i smartfone. Ukoliko su pokušavali da otvore aplikacije, korisnici su mogli da vide samo starije podatke, dok je učitavanje novih aktuelnosti bilo onemogućeno.

Međutim, kvar je ubrzo otklonjen, ali se niko od predstavnika Facebooka još uvek nije oglasio tim povodom.

Za to vreme konkurentski Twitter uspešno je profitirao. Tako je jedan od najpopularnijih haštagova na toj društvenoj mreži bio onaj u vezi sa padom Facebooka (#facebookdown) Priliku su iskoristili i brojni tviteraši kako bi zbijali šale na račun Facebooka i Instagrama, ali i na račun naše opterećenosti društvenim mrežama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pali Facebook i Instagram!

Izvor: Tracara.com, 27.Jan.2015

Kako će nam izgledati dan bez Facebooka i Instagrama? (foto: Reuters/Dado Ruvić) Društvene mreže Facebook i Instagram prestale su da širom sveta rade nešto malo nakon 7 sati jutros! Panika je trajala do 8:20, kada su se obe društevene mreže profunkcionisale. Inače, ni mobilne aplikacije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.