Justice izdaju singl Civilization“

Blog: Clubbing.rs, 20.Mar.2011, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Justice izdaju singl "Civilization“

Momci koji se oblače kao The Strokes, a čija muzika zvuči kao Daft Punk 2007. su svojim debi albumom koji su imenovali simbolom koji nemožemo naći na svojim tastaturama digli veliku prašinu u muzičkom svetu i na prečac stekli ogroman broj fanova, ali može se slobodno reći da sada već predugo čekamo na njihov novi materijal.

To će se uskoro promeniti! Justice su pre par dana na svojoj facebook stranici za 4. april najavili izlazak prvog singla sa predstojećeg albuma koji će biti izdat na etiketi Ed Banger Records / Because Music. Ipak za više detalja o samom albumu ćemo morati još da čekamo.

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.