Još lakši način da napravite cool Facebook profil stranicu

Izvor: Baguje.com, 28.Dec.2010, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još lakši način da napravite cool Facebook profil stranicu

Nedavno sam vam opisao postupak kako da napravite lepu facebook profil stranicu sa trikom koji koristi vaše slike i novi facebookov redizajn. Rezultat toga je slika ispod.

Postupak koji sam ranije opisao je malo komplikovaniji, pa ću vam sada predstaviti jedan mnogo lakši. Sve što treba je da posetite stranicu www.profile-maker.com, pošaljete svoju sliku, podesite je po sopstvenom izboru i kliknete dugme “Create profile”. To je sve. U slici ispod sam zaokružio crvenim na šta treba da obratite pažnju prilikom pravljenja ovakvog profila.
Prvo pošaljite sliku klikom na dugme “Upload photo”. Odmah zatim ćete moći da počnete sa finim podešavanjem zumiranja tj. uvećanja slike, kao i premeštanjem centriranja (mišem “uhvatite” sliku (držite levi taster miša) i povlačenjem premeštate gde vam odgovara). Klikom na dugmiće + i - podešavate koliko redova informacija imate na svom profilu. U prvoj...

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.