Još jedan snimak napada u Tunisu

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan snimak napada u Tunisu

Lokalni mediji u Tunisu objavili su novi snimak dramatičnog napada teroriste u letovalištu Sus kada je ubijeno 37 stranih turista.

Video napravljen mobilnim telefonom objavila je radio stanica Sabra FM na svom Fejsbuk profilu, a na njemu je prikazan Sefaden Rezgi. 23-godišnji terorista dok sa puškom u ruci trči pored plaže posle izvršenog napada na jedan od hotela.

Rezgija je neposredno potom usmrtila policija, a pretpostavlja se da je bio član radikalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << grupe "Islamska mladost", kao i da je išao u džamije koje drže radikalni propovednici.

Postoji čak i sumnja da ga je regrutovala Islamska država i da je među pripadnicima radikalne terorističke organizacije bio poznat kao Abu Jahja al Kiravani.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.