Izvor: Blic, 21.Mar.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić u Kini sa Zakerbergom

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić sastao se u Pekingu sa osnivačem Fejsbuka Markom Zakerbergom. Zajedničku fotografiju Jeremić je objavio na svom tviter nalogu.

Pleasure meeting Mark Zuckerberg, founder of Facebook. Surprisingly interested in foreign affairs pic.twitter.com/ApwkcC2AWl

- Zadovoljan zbog susreta sa Markom Zakerbergom, osnivačem Fejsbuka. Iznenađujuće je zainteresovan za spoljne poslove - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napisao je Jeremić na tviteru.

Jeremić inače boravi na Kineskom razvojnom forumu u Pekingu gde se fotografisao sa Zakerbergom, ali i sa svetski poznatim ekonomisitima Jozefom Stiglicem i Nurijelom Rubinijem.

Bivši šef diplomatije Srbije je tokom boravka u Pekingu pratio i finale teniskog turnira u Indijan Velsu, te je na tviteru napisao i da pobedu Novaka Đokovića 'slavi u svom stilu'.

Bravo Nole, prevrcemo stolove u cik zore u Pekingu!

Jedna od važnih tema foruma u Pekingu je budućnost interneta.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić se sreo s Markom Zukenbergom!

Izvor: Kurir, 21.Mar.2016

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić sreo se sa Markom Zukenberkom, glavnim kreatorom najveće društvene mreže - Fejsbuk...Jeremić je ponosno postavio ovu fotografiju na rivalsku mrežu Tviter i napisao:..- Zadovoljstvo mi je što sam upoznao osnivača Fejsbuka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.