Jelena Maćić upropastila Rastu: Ti si komad budale i džiberčina!

Izvor: Svet, 29.Jan.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Maćić upropastila Rastu: Ti si komad budale i džiberčina!

Jelena Maćić je, isprovocirana izjavom Stefana Đurića Raste o Đorđu Balaševiću, napisala bombastičan status na Fejsbuku. Mejk ap artist i društvena hroničarka šokirana je što je muž Ane Nikolić Đoletovu muziku nazvao repom u pokušaju.
Jelenin status vam prenosimo u celosti:
” KAD TE SPIČI NESVEST
Nešto što se usudilo da se nazove RASTA, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << usled neznanja, jer ako je čuo za rastafarijanstvo i Bob Marlija, koliko god glup bio ne bi sebi dao to ime…ovih dana briljira na polju muzičke kritike!
Mora da je briljantan muzičar, kompozitor, tekstopisac, pesnik, pisac, sa milionima prodatih ploča… Jer nema drugog opravdanja.
Ovo čudo upakovano u katastrofalni džiberaški manir, TO se usudilo da kritikuje Đorđa Balaševića i njegov rad?!
ZEMLJO OTVORI SE!
Pa ovaj komad budale se nije mućkao u ćaletovim testisima, nije bio ni u najavi dok je Balaševic bio slušan u celoj bivšoj SFRJ! Samo jedna Balaševiceva pesma vrednija je od kompletnog rada ove kompletne budale!
Da ima pameti, neko bi mu sugerisao da se izvini čoveku kome nije ni do članka na nozi a kamoli nešto drugo!

A i taj fazon… Sa Tasovca na Rastu… To jedino da  im je volumen kose bio merilo! Jer nema drugog razloga… Bravo za produkciju!
Čuj ti to?! Balaševic je reper u pokušaju?! Pa nesimpatična osobo uloguj se na YOU TUBE i počni da se edukuješ… A ne bi bilo zgoreg da malkice proučiš Jamajku i rastafarijanski pokret, odslušaš malo Bob M pa ti možda, ali samo možda, dođe iz dupeta u glavu te promeniš ime!
Neko čiji je domet Frankfurt na Majni u vrh glave i to u nekom srpskom klubu dao je sebi za pravo da komentariše nekog ko otac može da mu bude i ko je napunio Arenu do poslednjeg mesta!
I posle se pitate što je sve otišlo u 3PM?!
Zbog ovakvih fejk veličina koje sebi puno dozvoljavaju.
Čuj ti to…RASTA jbt?”
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Maćić upropastila Rastu: Ti si komad budale i džiberčina!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2017

Jelena Maćić je, isprovocirana izjavom Stefana Đurića Raste o Đorđu Balaševiću, napisala bombastičan status na Fejsbuku. Mejk ap artist i društvena hroničarka šokirana je što je muž Ane Nikolić Đoletovu muziku nazvao repom u pokušaju...Jelenin status vam prenosimo u celosti:..” KAD...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.