Izvor: CrveniTepih.com, 11.Jan.2011, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša učestvuje na Evroviziji 2011

Posle premijere novog hologramskog spota 'Muškarac koji mrzi žene', pevačica Jelena Karleuša će večeras i gostovati u emisiji 'Ami G Šou', kod autora i voditelja Ognjena Amidžića. Oduševljenje njenih fanova pesmom i spotom ne jenjava, pa su tako već oformili brojne grupe na 'Fejsbuku', ali i 'Jutjubu' u kojima lobiraju za njeno učešće na Evroviziji [...]

Nastavak na CrveniTepih.com...






Povezane vesti

Karleuša na Evroviziji?

Izvor: Lola.rs, 12.Jan.2011, 04:47

Pevačica Jelena Karleuša premišlja se oko mogućnosti da se pojavi na izboru za pesmu "Evrovizije 2011”. Naime, „mala od skandala“ je posle novog hit singla „Muškarac koju mrzi žene“ pod pritiskom svojih najvatrenijih ..

Nastavak na Lola.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrveniTepih.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrveniTepih.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.