Jakov Milatović podneo ostavku

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 18:20

Jakov Milatović podneo ostavku

Zamenik predsednika Pokreta "Evropa sad" i aktuelni predsednik države Jakov Milatović podneo je ostavku na sve funkcije u partiji.

"Prilikom osnivanja Pokreta 'Evropa sad', građanima smo obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive. Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju. Takođe, obećali smo drugačiju političku kulturu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrednosti. Dosadašnji način rada je suprotan obećanom i vrednostima koje sam imao na umu prilikom stvaranja Pokreta. Iz tog razloga dajem ostavku na sve funkcije u Pokretu", napisao je Milatović na nalogu na mreži "Iks".

Dodao je da je Pokret "Evropa sad" bio i ostaće važan deo njega.

"Jer smo zajedno ispisivali istoriju demokratskih promena u zemlji. Kao i do sada, isključivo vođen interesima građana, kao predsednik Crne Gore sve svoje kapacitete usmeriću ka realizaciji ključnih državnih prioriteta", kazao je Milatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JAKOV MILATOVIĆ PODNEO OSTAVKU Napušta sve funkcije u Pokretu "Evropa sad"

Izvor: Blic, 24.Feb.2024

Zamenik predsednika Pokreta "Evropa sad" i aktuelni predsednik Crne Gore Jakov Milatović podneo je ostavku na sve funkcije u partiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.