Izvinjenje iz Facebooka zbog psihološkog eksperimenta

Izvor: Informacija.rs, 03.Jul.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje iz Facebooka zbog psihološkog eksperimenta

Glavni operativni direktor Facebooka Šeril Sendberg, govoreći o kontroverznom psihološkom eksperimentu koji je kompanija sprovela 2012. godine, izvinila se juče uznemirenim korisnicima. Sendberg koja je drugi čovek kompanije, odmah posle direktora i jednog od osnivača kompanije Marka Zakerberga, prilikom jučerašnjeg susreta sa oglašivačima u Nju Delhiju govorila je po prvi put o eksperimentisanju emocionalnim odgovorima korisnika na ponuđeni sadržaj na društvenoj mreži.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Facebook ne može i ne kontroliše emocije

Izvor: ITsvet.com, 03.Jul.2014

Izvršna direktorka Facebooka Sheryl Sandberg, govoreći o kontroverznom psihološkom eksperimentu u kojem je učestvovala kompanija na čijem je čelu po prvi put se izvinula korisnicima zbog neprijatnosti kojima su izloženi. Sandberg, koja je druga osoba društvene mreže odmah psole Marka zuckerberga,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.