Iznenađenje za fanove Hobita: Pitajte Pitera Džeksona sve što želite!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Okt.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje za fanove Hobita: Pitajte Pitera Džeksona sve što želite!

Proslavljeni reditelj spremio je posebno iznenađenje za fanove Hobita. Piter Džekson je na svojoj Fejsbuk stranici najavio "živu" prezentaciju u gradovima širom sveta na kojoj će zajedno sa glumačkom ekipom odgovarati na pitanja.

Naime on će se zajedno sa članovima glumačke ekipe družiti sa fanovima kojima će biti omogućeno da postavljaju pitanja. Džekson im je takođe obećao i posebno iznenađenje, ali nije naveo šta je to."Zdravo svima! Ostalo je manje od dva meseca do premijere filma 'The Hobbit: The Desolation of Smaug', koja je zakazana za 13. decembar, i usred smo intezivne post-produkcije", stoji u njegovom obraćanju.Članovi ekipe pojaviće se, 4. novembra, na bini 4 bioskopa i biće povezani satelitskom vezom kako bi svi mogli da učestvuju u ovoj prezentaciji.Događaj će biti strimovan i putem interneta, za sve one koji nisu imali sreće da se nađu u jednoj od odabranih bioskopskih sala."Ali, za sve one koji dođu u bioskop... Recimo da ću se zahvaliti na poseban način, zato što su se dodatno potrudili", piše Džekson.On nije naveo šta je iznenađenje, ali se u komentarima ispod posta uveliko nagađa. I svi se nadaju da je proslavljeni reditelj odlučio da im prikaže novi film, ili bar delić istogJoš uvek nije objavljen spisak bioskopa koji će učestvovati u projektu poznatog reditelja, a mi se nadamo da će bar jedan bioskop u regionu biti uvršten u spisak. (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Post by Peter Jackson.J.R.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.