Izložba „Lične istorije - zajedničko nasleđe“

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Avg.2020, 18:51

Izložba „Lične istorije - zajedničko nasleđe“

Izložba „Pokloni i otkupi Etnografskog muzeja u Beogradu 2014-2019 - Lične istorije – zajedničko nasleđe“, predstavlja uvid u odabrane predmete kojima su u periodu od 2014. do 2019. godine dopunjene zbirke Etnografskog muzeja u Beogradu. Povod za nastanak izložbe jeste želja da se ukaže na kontinuiran i sistematičan rad na popunjavanju muzejskog fonda i pokaže da naš muzej živi i raste zahvaljujući zajednici koja ga obogaćuje osnovnim materijalom za rad - predmetima.

 
Otvaranje izložbe možete pratiti onlajn 18. avgusta od 13 časova, na Fejsbuk stranici Muzeja – Etnografski muzej u Beogradu – Ethnographic museum in Belgrade. U skladu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.