Izgoreli automobili opozicionog aktiviste iz Lazarevca

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreli automobili opozicionog aktiviste iz Lazarevca

Dva automobila opozicionog aktiviste Aleksandra Dražića iz Lazarevca izgorela su danas u ranim jutarnjim časovima, a prema Dražićevoj tvrdnji na Fejsbuk profilu požari su podmetnuti.

On je napisao da su automobili bili parkirani na dve lokacije a požari su podmetnuti istovremeno.

"Nalogodavci i izvršioci očigledno nisu marili za obim štete, šta će i ko stradati", kazao je Dražić i dodao da je na današnji dan, pre četiri godine, planirano i pokušano >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << njegovo ubistvo.

Prema navodima Dražića, stradala su još tri automobila koja su bila parkirana pored, od kojih su dva totalno uništena.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) rekli su za agenciju Beta da nemaju informacije o tom incidentu.

Udruženje "Jedan od pet miliona" osudilo je taj događaj i opisalo ga kao obračun sa neistomišljenicima.

"Građani ističu da je jasno da je situacija politički obojena, uzrokovana Dražićevim otvorenim kritikama aktuelne vlasti", navodi se u saopštenju tog udruženja koje je za večeras ;najavilo protestni skup u Lazarevcu, u 19.00 kod Rudarske česme.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.