Izdaje se stan u kojem su Jala i Buba snimali spot i u gaćama sedeli na kauču (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 07.Apr.2023, 11:48

Izdaje se stan u kojem su Jala i Buba snimali spot i u gaćama sedeli na kauču (FOTO)

U jednoj Fejsbuk grupi namenjenoj za izdavanje stanova pojavio se oglas koji je izazvao lavinu komentara, a sve zbog činjenice da su ‘reperi’ Jala Brat i Buba Koreli u njemu snimali spot.
U pomenutom stanu Jala i Buba su snimali spot za numeru „Karantin“, te vlasnik ima jedan poseban zahtev.
– Izdajem stan u kojem su Jala i Buba snimili spot. Ako ne cenite umetnost, suzdržite se od komentarisanja, hvala unapred >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << – započinje ovaj stanodavac.
Foto: Facebook/Milan Aksa Aksic – Kod Vukovog spomenika izdajem lepo opremljen stan iznad Paliluske pijace, u kojem su muzičari Jala i Buba snimili spot za pesmu „Karantin“. Stan ima izuzetnu sentimentalnu vrednost. U svaki detalj je uloženo jako puno truda i rezultat je neponovljiv. Cena stana je 1.100 evra mesečno, Infostan iznosi oko 90 evra, a obavezan je depozit u iznosu od 1.600 evra. 54 metara kvadratnih. Zakupac mora potpisati ugovor za održavanje stana u originalnom stanju i rasporedu, kao u spotu za pesmu „Karantin“.
Pomenuti stan pogledajte ispod.
Izvor: Telegraf
Nikada nije bilo teže biti otac maloletnog deteta u Srbiji nego u doba Jale i Bube

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

HIT OGLAS IZAZVAO HAOS NA MREŽAMA "Iznajmljujem stan gde su Buba i Jala snimali spot": Evo koja cena stoji za smeštaj

Izvor: Blic, 07.Apr.2023

Na Fejsbuku je osvanuo oglas, koji je privukao veliku pažnju, jer se radi o stan u kojem su bosanski reper Jala Brati Buba Koreli snimali spot.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.