Izbor za najelegantnijeg kućnog ljubimca

Izvor: S media, 01.Jul.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za najelegantnijeg kućnog ljubimca

Vlasnici pasa i mačaka u subotu, 2. jula, mogu da povedu svoje kućne ljubimce na takmičenje na kojem će biti odabrani najelegantniji pas i najelegantnija mačka. Izbor će biti održan u Delta Sitiju u 15 časova.

Po čemu su posebni kućni ljubimci? Da li je njihov zaštitni znak neodoljiv pogled, veseo karakter ili graciozan stav? Ili možda elegantna pojava?

Nakon dva meseca glasanja za elegantne kandidate putem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Fejsbuk strane Petgance i preko 2.000 učesnika, izabrani su finalisti - deset pasa i deset mačaka, a 2. jula neko od njih će poneti laskave titule "Najelegantnijeg psa" i "Najelegantnije mačke".

Pronađite psa koji liči na vas

Zašto se psi vrte u krug pre no što legnu

Dizni vorld: Za kućne ljubimce smeštaj i priča za laku noć

Pored revije finalista, ljubimce i vlasnike očekuje prava zabava i spektakl na platou ispred Delta Sitija, kao i u centralnom atrijumu šoping mola. Kako najavljuju organizatori, biće tu profesionalni frizeri za ljubimce spremni da svakog od njih doteraju i pripreme za reviju svih ljubimaca, na kojoj će se ocenjivati zajednički nastup vlasnika i njihovih malih prijatelja. Na toj reviji biće dodeljene i titule u zabavnim kategorijama kao na primer "Super klempa", "Mikro šampion", ''Najslađi pogled", "Ekstra čupavko", "Cica zavodnica" ili "Super lokna". Voditelj programa je Voja Nedeljković, a žiri će činiti poznate osobe koje su ljubitelji životinja.

S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.