Ivana jednim odgovorom razbesnela sudije, Branko je upitao: Čekaj, je l’ sam ja lud?

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 22:27

Ivana jednim odgovorom razbesnela sudije, Branko je upitao: "Čekaj, je l’ sam ja lud"?

Takmičari u današnjem izazovu kuvaju u parovima jedni za druge, a jedan od parova su Ivana i Nemanja.

Kada su prezentovali sudijama šta će jedno drugom spremati, Nemanja je naveo rižoto, kao jelo koje je Ivana istakal da joj je omiljeno.

Međutim, sudije je iznenadio Ivanin odgovor koja je takođe odlučila da sprema rižoto, iako Nemanja to nije naveo kao svoje omiljeno jelo.

Zašto je Ivana donela ovu odluku, kako su sudije reagovale i da li se ona predomislila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogledajte u videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemanja napušta Masterchef: "I pre njihove odluke, Ivana je delovala kao pobednik ovog duela"

Izvor: B92, 08.Mar.2024

Nemanja je 11. eliminisani takmičar Masterchef Srbija...„Hvala na dostojanstvu, dobroj energiji, sportskom duhu i prilično dobrom kuvanju“, započeo je Branko...„Hvala i vama na prenesenom znanju, nebo i zemlja ono što sam znao kada sam došao i sada kad odlazim“, odgovorio je Nemanja...Takmičari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.