Ispao mu dolar, dobio kaznu od 500 dolara zbog bacanja smeća

Izvor: S media, 27.Maj.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispao mu dolar, dobio kaznu od 500 dolara zbog bacanja smeća

Džon Dejvis iz Ohaja će skupo platiti svoju velikodušnost – policajac mu je uručio kaznu zbog bacanja smeća nakon što mu je, dok je prosjaku davao novac, jedna novčanica ispala.

Kako su se izblamirala dva ruska vozača (VIDEO)

Progutao dijamant vredan 20.000 dolara

Policija se na Fejsbuku pohvalila 'ulovom' (FOTO)

Kako je ispričao sam Dejvis, dok je vozio automobil, uočio je prosjaka u invalidskim kolicima pa mu je, kako i sam ima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << brata koji je invalid, odlučio dati nešto novca. Iz novčanika je izvadio dve novčanice od jednog dolara, ali je jedna od njih na putu do prosjakove ruke pala na pod. Iako ju je prosjak odmah podigao, Dejvisu je prišao policajac i uručio mu kaznu od 500 dolara zbog "bacanja papira kroz prozor".

Dejvis i njegovi prijatelji, koji su svedočili ovom događaju, nisu mogli da veruju.

Policija nije komentarisala slučaj, ali je saopštili da je moguće da je Davis napravio još jedan prekršaj – zakonom se, naime, zabranjuje prosjačenje ili davanje novca prosjacima u blizini autoputa ili ulice, kao i novčano poslovanje na ulici.

"Rado bih to učinio opet, ali se bojim da ću biti kažnjen", rekao je Dejvis.

(Večernji.hr)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.