Iskliznuo vagon kod Sremskih Karlovaca

Izvor: Kurir, 19.Jan.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskliznuo vagon kod Sremskih Karlovaca

Zbog ispadanja vagona na pruzi kod Karlovačkih Vinograda, trenutno je u prekidu železnički saobraćaj na tom delu pruge.

Cisterna, koja je bila u sastavu teretnog voza, iskliznula je između železničkih stanica Karlovački vinogradi i Sremski Karlovci.

Putnici se, na delu gde je prekinut saobraćaj, prevoze autobusima, a još uvek se ne zna kada će vozovi ponovo saobraćati normalno.

Radovi na podizanju iskliznule cisterne na kolosek i popravka oštećenog koloseka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << počele su tokom noći, ali se očekuje da će železnički saobraćaj na novosadskoj pruzi biti normalizovan tek sutra tokom dana, rekao je Tanjugu direktor Medija centra "Železnica Srbije" Nenad Stanisavljević.

Teretni saobraćaj se do daljeg na ovom pravcu neće obavljati.

Železnice Srbije će u toku dana obavestiti javnost o izmenama u organizaciji putničkog saobraćaja, ukoliko radovi budu duže potrajali.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

HIT: Jagodinci svetu vodicu točili iz cisterne

Izvor: Kurir, 20.Jan.2014, 07:50

JAGODINA - Da ima za svakog....Povodom velikog hrišćanskog praznika Bogojavljenja, Jagodinci su juče pohrlili u Hram Svetih apostola Petra i Pavla i odneli čak 11.500 litara bogojavljenske vodice. Kako nije bilo dovoljno pet buradi od po 500 litara, u pomoć je priskočila vatrogasna cisterna sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.