Концертна промоција албума првенца Игора Сакача „Introducing“ у петак, у КС Свилара

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Sep.2023, 19:03

Концертна промоција албума првенца Игора Сакача „Introducing“ у петак, у КС Свилара

У петак 15. септембра у простору културне станице Свилара (Ђорђа Рајковића 6б), с почетком у 20:00 часова, млади новосадски кантаутор Игор Сакач ће одржати концертну промоцију албума првенца „Introducing“. Фото: Facebook.com Ово оригинално остварење садржи 10 Игорових ауторских нумера >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које црпе инспирацију из звука алтернативног рока седамдесетих и осамдесетих година прошлог века али су одевене у модерно музичко рухо данашњице.
Текстови су писани на енглеском језику, уз две репрезентативне нумере на српском. Албум ће на дан промоције такође бити премијерно доступан и као физичко издање на ЦД-у, а пре саме свирке публици ће се представити аутор, продуцент и новинарска критика који ће из прве руке приближити ово издање и све оно што оно представља.
Пратећи састав, који ће премијерно одсвирати материјал на овом наступу поред Игора (вокал, гитара, клавир) чине још и Филип Влатковић (бас гитара, продуцент), Иван Јенецков (акустична гитара), Филип Грубач (ел. гитара) и Петар Бањац (бубњеви).
Игор ће наступити од 21:00 час, а улаз на догађај је бесплатан!
Прес Конференција заказана је за 20:00 часова и учествују: Миња Дунђерски, рок новинар и доајен музичке сцене Филип Влатковић, продуцент аблума Игор Сакач, аутор Јелена Божић, модератор Novi Sad se gradi: Zmajevački put u novosadskom naselju Klisa dobija nov kolovoz (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концертна промоција албума првенца Игора Сакача „Introducing“ у петак, у КС Свилара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.