Institut za istraživanje genocida Kanada traži zabranu negiranja genocida u Srebrenici na Facebooku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Okt.2020, 17:13

Institut za istraživanje genocida Kanada traži zabranu negiranja genocida u Srebrenici na Facebooku

Zabranu negiranja genocida u Srebrenici na društevnoj mreži Facebook zatražio je Institut za istraživanje genocida Kanada. Ovaj Institut od Facebook-a traži da zabrani sav sadržaj koji poriče i iskrivljuje istinu o genocidu u Srebrenici. Iz Instituta, u pismu upućenom vlasniku i direktoru te društevene mreže, Marku Zukerbergu (Mark Zuckerberg), navode da poštuju njegovu borbu ‘protiv opasnih teorija zavjera i poricanja holokausta’ i traže da se napravi još jedna promjena pravila o...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kanadski Institut tražio od Fejsbuka da zabrani negiranje genocida u Srebrenici

Izvor: Danas, 16.Okt.2020

Kanadski Institut za istraživanje genocida zatražio je od vlasnika Fejsbuka Marka Zakenberga da se na toj društvenoj mreži napravi još jedna promena pravila o govoru mržnje i da se zabrani negiranje genocida u Srebrenici, kao što je zabranjeno poricanje holokausta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.