Ima 21 god, biznis koji cveta i hit poruku državi

Izvor: B92, 26.Sep.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 21 god, biznis koji cveta i hit poruku državi

Pronalazač pametne klupe i vlasnik kompanije Include Ivan Mrvoš objavio je status na Fejsbuku u kojem je izneo svoje viđenje stanja u Hrvatskoj.

Objasnio je zašto ga ljute domaći političari i izrazio ogorčenost zbog te politike:

U postu navodi da je apolitičan, kao i njegova porodica i da su verovatno zbog toga većinu života proveli „krvavo radeći u borbi za svaku kunu“.

„...Nakon jutrošnjeg standardnog pregleda novosti, u najmanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ruku – gadi mi se život. Dakle, čovjek koji radi kao savetnik gradonačelnika Splita na svom Fejsbuk profilu otvoreno je za drugog građanina ove države i tog istog grada (Splita) napisao da je: idiot (nazvao mu je status idiotski, pa valjda je iz toga zaključak da je idiot?), i da slobodno ode iz Hrvatske, jer niko neće žaliti za njim. Usput je uspeo da ispadne i rasista, jer je prema njegovim standardima loše živeti sa 13 Pakistanaca? Zašto mu je ovo napisao? Jer je čovek imao svoj stav i svoje mišljenje. Jer mu je dosta situacije u državi. A kakav odgovor dobije od čoveka koji bi trebalo da radi ZA NJEGA? Pljuvanje. U prevodu - oličenje hrvatske politike“, piše Mrvoš.

Onda je se osrnuo i na izjave političara u poslednjih nekoliko meseci, za koje kaže da niko nije imao komentar.

„Kako znaš da ti je već svega dosta? Kad se ujutro digneš i razmisliš je l' ti sve ovo stvarno treba. Ima li uopšte smisla pokušati izgraditi nešto veliko na lošim temeljima (temelj=država). Kad zatekneš sebe tokom večernjeg dnevnika kako pljuješ po svakom prilogu, političaru i shvatiš da si u tih 45 minuta skupio ogromnu količinu mržnje i negativnosti u sebi. Eto, to je onako kako se ja osećam poslednjih nekoliko meseci. Talac države i ljudi koji nas "vode". Odnosno - vode, bez navodnika, samo je pitanje kamo. Najgore je kad shvatiš da se stotine hiljada uplatio u državni budžet protekle tri godine izdaju za plate takvih političara“...

Podsetimo, mladi preduzetnik i inovator Mrvoš s 19 otvorio firmu koja je u kratkom periodu promenila tri delatnosti; između ostalog, pokušavao je svim splitskim kafićima da proda svoje svetleće stolice. Bez tih, danas urnebesnih, neuspeha ne bi napravio pametne klupe koje se agresivno šire Evropom. Njegov startap Include postao je ozbiljna firma koja je nedavno došla i do ozbiljne investicije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ima 21 god, biznis koji cveta i hit poruku državi

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2017, 09:49

Pronalazač pametne klupe i vlasnik kompanije Include Ivan Mrvoš objavio je status na Fejsbuku u kojem je izneo svoje viđenje stanja u Hrvatskoj...Objasnio je zašto ga ljute domaći političari i izrazio ogorčenost zbog te politike:..U postu navodi da je apolitičan, kao i njegova porodica i da su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.