Igrate online poker? Treba da znate za ovo!

Izvor: Mondo, 20.Sep.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrate online poker? Treba da znate za ovo!

Malver je jedan od problema kada su izgubljene online partije pokera u pitanju.

Foto: Google Play Store/screenshot Zynga Poker

Pre desetak godina, izdržavati se od para zarađenih na ovaj način nije bilo preterano teško – igrači su bili loši i bilo je ih je dosta. Danas, i nije baš tako.

Malver je danas prihvaćen kako bi bio iskorišćen u online igrama. Virus pod nazivom PokerAgent je uspeo da ukrade log-in >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << podatke više od 16 hiljada Facebook korisnika. Ovo se odnosi na Zynga Poker igrače.

Kompanija za bezbednost ESET otkrila je novu pretnju čija su meta PokerStars i Full Tilt Poker igrači. Dolazi do žrtvinih sistema kroz preuzeti P2P softver u kojem se nalaze i poker programi.

Kada trojan pronađe put do sistema, pravi screenshotove poker klijenata i potom ih šalje napadaču. Ono što je bitno – screenshotovi imaju ID igrača što omogućava napadaču da pronađe igrača na nekom od sajtova za online poker kako bi se pridružio istom stolu. Od te tačke, žrtva nema nikakvu šansu, prenosi The Next Web.

Postoji mnogo izraza koji se koriste u pokeru, jedan od njih je i „težak je to način da se dođe do lakog života,“ što je istina. Može uništiti vrednost vašeg novca, oduzeti vam vreme, a garancije da ćete biti bolji na kraju meseca nema.

Ovo online igrače možda i natera da prestanu sa igranjem. Ko zna.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.