Identifikovani maloletnici koji su se iživljavali nad starcem i sve to snimali telefonom

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovani maloletnici koji su se iživljavali nad starcem i sve to snimali telefonom

Policija iz Inđije identifikovala je dvojicu maloletnika koji su se pre četiri dana iživljavali nad starcem Milanom Š. (64) iz Inđije Policija iz Inđije identifikovala je dvojicu maloletnika koji su se pre četiri dana iživljavali nad starcem Milanom Š. (64) iz Inđije. Torturu nad starcem, jedan od njih dvojice, snimao je mobilnim telefonom a kasnije i sam snimak postavio na društvenu mrežu Fejsbuk, što je dovelo do zgražavanja javnosti. Maloletnici od 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godina, su u utorak oko 17 časova, fizički nasrnuli na Milana koji je izbeglica iz Hrvatske i živi sam u vikend-naselju u okolini Inđije, gde ima kontejner i svoje vozilo u kojem spava. Pročitajte još - Starca od 96 godina udario i opljačkao - Starac se vraćao iz grada i na ulasku u naselje stao je pored puta da obavi fiziološku potrebu. U njegovoj blizini su se nalazili mladići ali i majka jednog od njih, što je, kako su oni rekli, bio razlog da jedan od dvojice sedamnaestogodišnjaka prvo zapreti a zatim i nasrne na čoveka. Jedan od maloletnika, ga je udario nogom u telo da je starac odmah pao, dok je drugi 17- godišnjak ceo događaj snimao telefonom i kasnije postavio snimak na društvenu mrežu.- kaže za ''Novosti'' izvor blizak istrazi. Nakon privođenja osumnjičenih lica, akteri ovog događaja su dali izjave u tužilaštvu za maloletnike u Sremskoj Mitrovici, nakon kojih će se dalje odlučivati o njihovoj sudbini. Maloletnicima nije određen pritvor.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšena dvojica maloletnika jer su napala čoveka i napad snimala

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2018, 14:09

Policija u Inđiji uhapsila je dvojicu maloletnika od 17 godina jer se sumnja da su fizički napali starijeg čoveka i snimala ga, a potom snimak postavila na društvenu mrežu, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica...Sumnja se da je jedan od njih pre četiri dana u vikend-naselju kod Inđije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.