Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jun.2023, 12:27

IZ PERA VLADIMIRA NEDELJKOVIĆA: Sećanje na Pericu Stojančića! Sećate li se njegove verzije pesme Lucija! Perica je to bolje otpevao!

Vladimir Nedeljković objavio je u Fejsbuk grupi UDRUŽENJE ROK MUZIČARA PANČEVA sećanje na Pericu Stojančića. Njegov post prenosimo u celosti. Perica Stojančić je po rođenju bio Beograđanin, mada je od malena živeo u Nišu, gde je i završio osnovnu školu. Prvi značajniji muzički nastup ili uspeh zabeležio je 1959. godine u emisiji ‘Mikrofon je vaš’ […] The post IZ PERA VLADIMIRA NEDELJKOVIĆA: Sećanje na Pericu Stojančića! Sećate li se njegove verzije pesme Lucija! Perica je to bolje otpevao! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.