ISPOVEST STANE, SUPRUGE POLICAJCA KOJI JE UBIO MIROSLAVU I SEBE: Mnogo sam ga volela! Bili smo srećna porodica dok u naš život nije ušla ONA

Izvor: Press, 08.Dec.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST STANE, SUPRUGE POLICAJCA KOJI JE UBIO MIROSLAVU I SEBE: Mnogo sam ga volela! Bili smo srećna porodica dok u naš život nije ušla ONA

Miloš Jovanović je hladnokrvno pucao Miroslavi u glavu, a zatim je 15 minuta kasnije ispalio metak sebi u grudi, a sada je oglasila i njegova prva žena.
Mediji navode da je pokojni Jovanović maltretirao i svoju zakonitu suprugu Stanu koja se obratila javnosti putem Fejsbuka.
- Ja, Stana Jovanović, zakonita supruga Miloša Jovanovića, ovim putem želim da se obratim javnosti. Život je borba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nastavljam dalje uzdignute glave posle 30 godina braka sa moja 4 anđela. Oni su moja snaga, ponos i smisao zivota. Šta je vrednije i važnije od naše dece i naše ljubavi? Bili smo srećna porodica, jedni za druge disali, voleli se i čuvali.
- Nažalost, u naš život ušla je žena koristeći se svim prljavim sredstvima da nas razdvoji, povređivala je, provocirala i uznemiravala nas. Želela je ono što joj ne pripada. Otimala nam je porodicu, nije štedela ni našeg sina od 10 godina. Pravila mu je smicalice na poslu, pa iz tih razloga nije mogao da joj uzvrati.
- Voleo nas je i to je delima dokazao, voleo je svoju službu zbog koje je trpeo. Tužna sam što sam ga izgubila, jer ga mnogo volim i uvek sam ga volela. Besna sam što je poklekao. Srećna sam jer sam uvek bila supruga, majka, domaćica koja poseduje moralne vrednosti i koje su mojoj deci prenesene. Živeće zauvek u našim srcima nas Mišo, veliki čovek, predobar muž i požrtvovan otac - napisala je Stana.
Sa druge strane, ćerka pokojnog Miloša Jovanovića objavila je malo drugačiji status.
Naime, ona tvrdi da ne postoji nikakva ljubavnica, a ni maltretiranje.
- Zamoliću javno novinare koji zarađuju tako što pišu laži o mom mrtvom ocu, mojoj porodici i što nas uznemiravaju da to prestanu, jer iako njega nema neće niko dozvoliti da se blati njegovo ime!
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.