ISPLIVALI DETALJI DRAMATIČNOG LETA: Goreo avion sa 167 putnika - evo šta je izazvalo požar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 09:32

ISPLIVALI DETALJI DRAMATIČNOG LETA: Goreo avion sa 167 putnika - evo šta je izazvalo požar (VIDEO)

Vlada Dubaija u objavi na Fejsbuku, citirajući portparola avio-kompanije, rekla je da je avion sleteo u 00:11 (po lokalnom vremenu) na međunarodni aerodrom u Dubaiju.

Motor aviona kompanije "Fly Dubai" zapalio se prilikom poletanja sa aerodroma u Katmanduu.

Kako je navela kompanija, do incidenta je došlo kada je ptica udarila u motor. U avionu je bilo 167  putnika i članova posade. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Naša iskusna letačka posada pratila je standardnu operativnu proceduru i nastavila dalje putovanje nakon što je utvrdila da je motor u normalnim radnim parametrima - rekao je portparol kompanije.

#Nepal #UAE : Video reportedly of Flydubai plane that caught fire upon⁰taking off from Kathmandu airport in Nepal & is trying to⁰make landing at airport pic.twitter.com/1eXsPHu8zP

— sebastian usher (@sebusher) April 24, 2023

Takoše je saopšteno da će biti sprovedena dalja inspekcija.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zapalio se avion sa više od 160 putnika iznad Katmandua, ptica uletela u motor

Izvor: Danas, 25.Apr.2023

Pilot putničkog aviona komapanije "Flaj Dubai" ubrzo po poletanju morao je da se prizemlji letelicu na aerodrom u prestonici Nepala pošto je ptica uletela u jedan od motora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.