IMATE STARI TELEFON I NE RADI VAM FACEBOOK MESSENGER? Ova aplikacija će vas rešiti muka! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMATE STARI TELEFON I NE RADI VAM FACEBOOK MESSENGER? Ova aplikacija će vas rešiti muka! (VIDEO)

Facebook je predstavio "lakšu" verziju Messenger aplikacije kako bi korisnici sa starijim mobilnim telefonima i sporim internet konekcijama mogli da se dopisuju sa prijateljima na ovoj društvenoj mreži.

Aplikacija će u početku biti dostupna samo na Android uređajima, a pošto je Messenger Lite dizajniran da radi na starim mobilnim telefonima i sporim vezama, on će se prvo pojaviti u Keniji, Tunisu, Maleziji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Šri Lanki i Venecueli.

Facebook kaže da će ogoljena Messenger aplikacija postati dostupna i u drugim državama u narednim mesecima.

Popularna društvena mreža je prilikom dizajniranja ove verzije aplikacije izbacio sve one elemente koji troše puno podataka za prenos i prostora na mobilnom kao što su video-pozivi i GIF-ovi.

Tako trenutna verzija ovog znatno lakšeg Messengera na starijim uređajima zauzima manje od 10 megabajta, što je mnogo manje od 219 megabajta koliko je teška iPhone verzija.

Kada preuzmu novu aplikaciju, korisnici će moći da šalju poruke, nalepnice, linkove i fotografije, a moći će da podele i svoju lokaciju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.