IGOR JE NESTAO POSLE SVAĐE SA VERENICOM: Poslao joj je samo uznemirujuću poruku i od tada mu se gubi svaki trag!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOR JE NESTAO POSLE SVAĐE SA VERENICOM: Poslao joj je samo uznemirujuću poruku i od tada mu se gubi svaki trag!

Foto: Facebook/Igor Brletić Zrle

Zagrebačka policija traga za Igorem Brletićem (34) koji je nestao 3. maja i od tog trenutka mu se gubi svaki trag.

On je visok 164 centimetara, ima smeđu kosu i sitne je telesne građe. Na sebi je imao plavu jaknu, crno-belu majicu dugih rukava, plave traperice i crne patike, prema podacima iz Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Igor se posvađao sa svojom verenicom Klaudijom na benzinskoj pumpi pre nego što je nestao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Od kad je nestao ne spavam. Taj dan je došao po mene u bolnicu jer sam teško bolesna, išla sam na hemoterapije i imam zakazanu operaciju. Kad smo došli autom na benzinsku posvađali smo se bezveze da sam u jednom trenu, na njegovo “ti mene ne voliš” rekla u afektu da ne. Ali, to nije istina. Bila je to bezvezna klasična prepirka. Ušla sam u benzinsku da kupim cigarete, a kad sam se vratila njega više u autu nije bilo. Pa mi smo dogovarali svadbu! Nije u njegovom stilu da nestane ili da se ne javi. Ja ga samo želim naći. Ako me ne želi više videti, neka mi samo kaže – rekla je za "Jutarnji list" Klaudija.

Poslednji put ga je videla oko 19 časova tog dana, a oko 23:24 joj je stigla poruka u kojoj je pisalo da "ako ga ne voli da će se ubiti".

Policija moli građane da ukoliko imaju informacije o ovoj osobi obaveste najbližu policijsku stanicu ili nazovu 192.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ZAGREPČANKA TRAŽI NESTALOG VERENIKA: Otišla da kupi cigare, a kada se vratila Igor nije bio u autu!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2016

..."Od kad je nestao ne spavam Taj dan je došao po mene u bolnicu jer sam teško bolesna, išla sam na hemoterapije i imam zakazanu operaciju.."Kad smo došli automobilom na benzinsku posvađali smo se bezveze a u besu na njegovo “ti mene ne voliš” rekla sam da ne Naravno da to nije istina Bila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.