I to se dešava: Igoru Kostiću cenzurisane scene seksa u novom spotu!

Izvor: Svet, 15.Dec.2014, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to se dešava: Igoru Kostiću cenzurisane scene seksa u novom spotu!

Igor Kostić, koji pevačku karijeru gradi pod umetničkim imenom Igor X, našao se na meti administratora sajta Jutjuba.
Naime, oni su mu cenzurisali scene seksa u novom spotu, za pesmu “Dok izbrojim do dva”.
Pevač je premijeru spota najavio za ponedeljak popodne, da bi ubrzo potom na njegovoj Fejsbuk strani osvanulo obaveštenje da će spot biti predstavljen tek sutra u 18:30h, na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu.
Do izmene je došlo zbog pismene opomene, koju je dobio od Jutjuba, jer se u prvoj verziji spota pojavljuje poluobnažen i u strasnom zanosu sa jednom Podgoričankom.
Autor: Ljubomir Tozev, Life Content
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Facebook,   Jutjub

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutjub zabranio spot Igora X zbog previše seksa

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2014, 14:17

Pevač Igor Kostić pomerio je premijeru spota za pesmu "Dok izbrojim do dva" zbog opomene od strane sajta Jutjub...Pevač je premijeru najavio za ponedeljak popodne da bi ubrzo potom na njegovoj Fejsbuk stranici osvanulo obaveštenje o tome da će spot biti predstavljen sutra u 18:30h na njegovom zvaničnom...

Nastavak na Vesti-online.com...

MALO SE ZANEO Pevaču cenzurisali spot zbog scena seksa!

Izvor: Blic, 16.Dec.2014

Pevač pomerio premijeru spota za pesmu "Dok izbrojim do dva" zbog opomene od strane sajta Jutjub...Pevač Igor Kostić, koji karijeru gradi pod umetničkim imenom Igor X, našao se na meti administratora sajta Jutjub koji su mu cenzurisali lascivne scene seksa u novom spotu za pesmu "Dok izbrojim do...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.