Horor; Putnički avion sleteo sa piste, pa se zakucao u ogradu VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 13:06

Horor; Putnički avion sleteo sa piste, pa se zakucao u ogradu VIDEO

Mali putnički avion izleteo je sa piste po sletanju u utorak na međunarodni aerodrom u Mogadišu, javili su somalijski državni mediji.

Somalijska nacionalna novinska agencija citirala je ministra saobraćaja koji je rekao da je jedna osoba povređena, a da su sve ostale bezbedno spašene.

Slike objavljene na društvenim mrežama prikazuju avion Hale erlajnsa sa delimično odvojenim kokpitom koji leži pored niskog betonskog zida.

Za sada nije jasno šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izazvalo nesreću.

Na primorskom aerodromu u trenutku sletanja je bilo promenljivo oblačno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Avionska nesreća: Pilot prilikom sletanja izgubio kontrolu i zabio se u metalnu ogradu VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2023

Avion Embraer EMB 120 sa 34 osobe u njemu srušio se u utorak pri sletanju na aerodrom Mogadišu u Somaliji...Avion lokalne avio-kompanije Hala erlajns na letu iz grada Garova u Mogadišu izleteo je sa piste prilikom sletanja i zabio se u metalnu ogradu, nanevši značajnu štetu. Na Tviteru je objavljen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.