Hit nad hitovima: Nema šanse da se ne nasmejete kada čujete kako časna sestra peva pesmu Nine Badrić (video)

Izvor: Svet, 17.Mar.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit nad hitovima: Nema šanse da se ne nasmejete kada čujete kako časna sestra peva pesmu Nine Badrić (video)

Pevačica Nina Badrić na svom Instagram i Fejsbuk profilu objavila je video u kojem časna sestra peva njen hit singl “Dani i godine”.
Nema sumnje da će vam njena interpretacija Nininog hita “Dani i godine”, u kojoj, između ostalog, kaže: da ovaj samostan nikada ne propadne, izmamiti osmeh na lice.
Ovaj video je u roku od nekoliko sati pregledalo skoro 18 hiljada pregleda, a njeni fanovi su bili oduševljeni.

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана 17. Мар 2017. у 3:19 PDT


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO NIKO NIJE OCEKIVAO CASNA SESTRA JE ZAPEVALA OVU PESMU I ONDA SE DESILO PRAVO CUDO

Izvor: medio.rs, 17.Mar.2017

Pevačica Nina Badrić na svom Instagram i Fejsbuk profilu objavila je video u kojem časna sestra peva njen hit singl "Dani i godine"...Ova simpatična časna sestra otpevala je svoju verziju numere "Dani i godine", gde između ostalog kaže: "da ovaj samostan nikada ne propadne"...Nina je za ovaj video...

Nastavak na medio.rs...

POTPUNI HIT Poslušajte kako časna sestra peva pesmu Nine Badrić (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Mar.2017

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić objavila je simpatičan snimak na Instagramu, na kom se vidi kako časna sestra peva njen hit "Dani i godine"...U novoj interpretaciji, tekst pesme je malo izmenjen, pa između ostalog, simpatična časna sestra peva stihove.."da ovaj samostan nikada ne propadne" i "samo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.