Izvor: Luftika.rs, 16.Apr.2021, 15:17

Herceg je godinama deci sa invaliditetom pružao ljubav, a sada se razboleo i treba našu pomoć

Jedan od najvoljenijih novosadskih profesora Miodrag Miša Blizanac objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk apel za pomoć terapijskom konju Hercegu, kojem je hitno potrebno lečenje.
Mišin apel prenosimo u celosti:
Dragi prijatelji, naš ljubimac Herceg, konj za terapiju dece i mladih sa invaliditetom, konj za jahanje, neko ko je godinama pružao ljubav svima nama, se razboleo.
Potrebno je da skupimo do sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nedelje jos 1300e da bi došao hirurg iz Holandije veterinar i izvršio potrebnu operaciju malignog tumora .
Ukoliko neko želi da nam pomogne može da uplati novčana sredstva na račun poštanske štedionice broj: 200-3295710101981-43.
Primalac: Poljoprivredno socijalna zadruga Filipus Šajkaš
Za sve informacije kontakt osoba Miodrag Blizanac 0641148148
Dragi prijatelji, naš ljubimac Herceg, konj za terapiju dece i mladih sa invaliditetom, konj za jahanje, neko ko je…
Posted by Misa Blizanac on Thursday, 15 April 2021

Najlepša ljubavna priča životinjskog sveta dobila je svoj 19. nastavak

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.