Haos na dva granična prelaza; Od juče se nismo pomerili ni metar, ponestaje nam hrane i vode

Izvor: B92, 26.Maj.2021, 10:35

Haos na dva granična prelaza; "Od juče se nismo pomerili ni metar, ponestaje nam hrane i vode"

Vozač kamiona Dragan Veselinović rekao za RTS da je kolona na graničnom prelazu Šid duga nekoliko kilometara i da za prelazak jednog kilometra treba šest sati.

Iz AMSS kažu da je vreme zadržavanja na ovom graničnom prelazu 300 minuta, ali da na kamerama uočavaju nepredviđeno dugu kolonu.

Slično je i na Kelebiji.

Kamiondžije koje su se uputile u EU preko graničnog prelaza Kelebija sa Mađarskom, našli su se, nenadano, u ozbiljnom problemu. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kažu, od juče stoje zarobljeni u koloni dugoj gotovo 20 kilometara i ne mrdaju ni metar, objavio je nakon toga "Blic".

Kako za "Blic" kažu vozači teretnjaka koji stoje u koloni, ne znaju šta se dešava, a polako im ponestaje hrane i vode.

"Od 18 sati juče nisam ni upalio kamion, nismo mrdnuli ni metar. Mi smo zarobljeni na tri kilometra i 300 metara od graničnog prelaza, a kolona iza nas je duga skoro 20 kilometara. Ne nazire joj se kraj", kazao je Dejan, koji kaže da su vozači nervozni:

"Ostajemo bez hrane, pića, a ne znamo šta se dešava, niko nam ništa ne govori. Niko ne misli na nas."

Na graničnom prelazu Kelebija za "Blic" kažu da su "svesni problema", ali da oni ne mogu ništa da urade, jer je u pitanju neki "problem sa mađarske strane" prelaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kilometarska kolona na graničnom prelazu Šid

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2021

Vozač kamiona Dragan Veselinović rekao je da je kolona na graničnom prelazu Šid duga nekoliko kilometara i da za prelazak jednog kilometra treba šest sati.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.