Hakovan Fejsbuk profil Vlade Georgieva

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakovan Fejsbuk profil Vlade Georgieva

Pevač i kompozitor Vlado Georgijev ovih dana imao je problema sa hakerima pa je zbog toga na nekoliko dana odsustvovao sa Fejsbuk društvene mreže.

Naime, Vlado se na svom Fejsbuk profilu požalio na hakere koji su kao "plaćeni instrument zlih ljudi", kako on to kaže, već danima vršili hajku nad njim i pokušali da naruše njegovu reputaciju.

On se između ostalih obratio Američkoj ambasadi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomoć oko otkrivanja dotičnih hakera i sprečavanja dalje zloupotrebe njegovog profila.

- Žalosno je što se na ovim prostorima tolerišu hijene koje se prikazuju kao kakvi dobrotvori i sudije, a zapravo su obične autokratsko opredeljene ulizice kojima je laž i rđa bliska, a istina i poštenje nešto daleko i nedostižno - napisao je Barba i obećao da će uskoro objaviti kompletan dokument sa krivcima kako bi ubuduće sprečio ovakve situacije.

Post by Vlado Georgiev.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hakovan Fejsbuk profil Vlade Georgieva

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Pevač i kompozitor Vlado Georgijev ovih dana imao je problema sa hakerima pa je zbog toga na nekoliko dana odsustvovao sa Fejsbuk društvene mreže.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.