HUMANOST NA DELU - VESIĆ: Danas sam uplatio 62.000 dinara koje su Đilasovi plaćenici oteli od bolesnog deteta! Zgrožen sam time što su uradili! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANOST NA DELU - VESIĆ: Danas sam uplatio 62.000 dinara koje su Đilasovi plaćenici oteli od bolesnog deteta! Zgrožen sam time što su uradili! (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, objavio je ranije na društvenoj mreži fejsbuk da su plaćenici Dragana Đilasa, veče kada su nasrnuli na njega u toku promocije njegove Knjige o Beogradu ukrali 62.000 dinara namenjenih za lečenje Filipa Ivanovića iz Smedereva. Vesić je, zgrožen ovim gestom Đilasovih batinaša, danas uplatio od svoje plate ovu svotu novca, o čemu je posvedočio na svom profilu na fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Za lečenje malog Filipa uplaćeno više od 200.000 dinara

Izvor: Blic, 18.Okt.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, saopštio je da je danas za lečenje malog Filipa Ivanovića od plate uplatio 62.000 dinara, uz još 140.000 koliko je prikupljeno na promociji "Knjige o Beogradu".

Nastavak na Blic...

Vesić: Đilasova jedina politika - linč protivnika i haos

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je večeras da je očigledno da je Dragana Đilasa veoma pogodilo to što je posle nereda koji su njegovi plaćenici izazvali na promociji Vesićeve knjige postalo jasno da je Đilasova jedina politika izazivanje haosa i nereda, i organizovanje linča...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.