HTC razvija novi smart telefon sa Facebook-om

Izvor: ITsvet.com, 29.Apr.2012, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC razvija novi smart telefon sa Facebook-om

Kompanije HTC i Facebook zajedničkim snagama rade na razvoju novog smart telefona. Ovaj tajvanski proizvođač uređaja prethodno je predstavio uređaje koje odlikuje tesna integracija sa Salsa i ChaCha uređajima, dok se za novi model navodi da ga odlikuje Android operativni sistem, ali da je posebno za njega osmišljena platforma koja se ekskluzivno oslanja na Facebook društven mrežu. Prema dostupnim informacijama, novi uređaj neće biti spreman do trećeg kvartala ove godine. HTC jedva čeka objavljivanje novog uređaja za koji se nada da će pomoći u povećanju prihoda.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

HTC razvija novi smart telefon sa Facebook-om

Izvor: ItRešenja.com, 29.Apr.2012

Kompanije HTC i Facebook zajedničkim snagama rade na razvoju novog smart telefona. Ovaj tajvanski proizvođač uređaja prethodno je predstavio uređaje koje odlikuje tesna integracija sa Salsa i ChaCha uređajima, dok se za novi model navodi da ga odlikuje Android operativni sistem, ali da je posebno...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.