Guza Nives Celzijus vs Guza Kim Kardashian

Izvor: Poznati.info, 21.Jan.2012, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guza Nives Celzijus vs Guza Kim Kardashian

Nakon skrivanja na Facebooku Nives Celzijus Drpić vratila se među žive i otkrila nam sve o svojoj novoj ambiciji. Želja joj je, naime, postati hrvatska Kim Kardashian, a u tome je, zamislite, sprečava suprug Dino Drpić.

“Velika, veća ili najveća?!” – pitanje je koje već netko vreme muči Nives Drpić! Stražnjica poput one Kim Kardashian Nivesina je misija koju je novogodišnjom odlukom pred sebe stavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kao ultimativni cilj! No čini se, kako se s tom odlukom ne slaže i njen suprug Dino Drpić. “Bacila sam se na posao, no suprug mi je rekao da zaista nema potrebe da radim na tome jer već imam pozamašnu guzu, tako da sam odustala” – poverila se Nives.

Nives Celzijus

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.