Gugl i Fejsbuk zahtevaju od zaposlenih da se vakcinišu

Izvor: VOA, 29.Jul.2021, 09:04

Gugl i Fejsbuk zahtevaju od zaposlenih da se vakcinišu

Pojedine velike tehnološke kompanije u SAD zahtevaju od svojih zaposlenih da se vakcinišu pre nego što se vrate u kancelariju na posao, zbog toga što se delta soj koronavirusa brzo širi i broj novozaraženih raste. Gugl i Fejsbuk su objavili da svi njihovi zaposleni u SAD moraju da se vakcinišu pre povratka na posao. Gugl je saopštio da će u narednim mesecima to važiti i za zaposlene u drugim zemljama. Prema medijskim navodima, Netfliks je takođe predstavio politiku obavezne vakcinacije za sve koji učestvuju u produkciji serija i filmova u SAD. Epl planira da ponovo uvede obavezno nošenje maski u svim prodavnicama u SAD, čak i ako je osoblje vakcinisano, prenosi Blumberg. Kompanije poput Ubera i Majkrosofta, koje su planirale da zaposlene vrate u kancelariju, produžile su period rada od kuće. Gugl je takođe saopštio da će produžiti rad od kuće do 18. oktobra zbog rasta broja zaraženih koronavirusom i širenja delta soja. "Pažljivo ćemo pratiti podatke i obavestiti zaposlene o režimo rada 30 dana unapred", saopštila je kompanija.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Vakcinacija

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gugl i Fejsbuk traže od zaposlenih da se vakcinišu

Izvor: Danas, 29.Jul.2021

Pojedine velike tehnološke kompanije u SAD zahtevaju od svojih zaposlenih da se vakcinišu pre nego što se vrate u kancelariju na posao, jer se delta soj korona virusa brzo širi i broj novozaraženih raste, prenosi Glas Amerike (VOA).

Nastavak na Danas...

Gugl i Fejsbuk traže od zaposlenih da se vakcinišu

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jul.2021

Pojedine velike tehnološke kompanije u SAD zahtevaju od svojih zaposlenih da se vakcinišu pre nego što se vrate u kancelariju na posao, jer se delta soj korona virusa brzo širi i broj novozaraženih raste, prenosi Glas Amerike (VOA). Gugl i Fejsbuk su objavili da svi njihovi zaposleni u SAD moraju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.