Gubi joj se svaki trag! Nestala Nina Morić?  (foto)

Izvor: Svet, 13.Avg.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gubi joj se svaki trag! Nestala Nina Morić? (foto)

Nina Morić zadnji je status na svom Fejsbuk profilu je napisala u u četvrtak 11. avgusta, zbog čega je njena porodica zabrinuta jer od tada nije ništa čula o poznatoj manekenki.
Svoju poslednju objavu Nina Morić, ilustrirala je ne baš vedrom fotografijom, a kako se otada niti ona niti njen dečko Luigi Mario Favolosa nisu javili, njegova je majka digla javnost na noge.

Lorendana Fiorentino >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << , Luiđijeva majka, objavila je na Fejsbuku da se proslavljenoj manekenki i njenom sinu od tog četvrtka gubi svaki trag.
Da li neko ima neke vesti o mom sinu i Nini, neka mi se javi, veoma sam zabrinuta“, napisala je njegova majka na svom Fejsbuk profilu.

Ova vest se u Italiji proširila brzinom munje, pa su se užarile i društvene mreže na kojima se za poznatom manekenkom traga pomoću hešhtaga #whereisninamoric.
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.