Grudi Ane Kokić prkose gravitaciji

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grudi Ane Kokić prkose gravitaciji

Koliko Ana Kokić može da podigne iz benča, ne znamo, ali da sebe može da drži na rukama, dok joj grudi prkose gravitaciji, dokazala je juče kada je na svoj “fejsbuk” profil postavila fotografiju na kojoj bez problema izvodi stoj na rukama.

Popularna pevačica, supruga vaterpoliste Nikole Rađena i majka dve devojčice očigledno je u formi na kojoj bi mnoge žene mogle da joj pozavide, jer malo koja dama može >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovo da izvede, i to na pesku. Pored nje, u svetu domaće popularne muzike svojom gipkošću do sada se pohvalila samo Lepa Brena, koja svakodnevno upražnjava jogu i meditaciju.

Pevačica, koja je sa suprugom Nikolom i ćerkama Ninom i Teom još uvek na odmoru, od prijatelja koji su videli ovu fotografiju, pokupila je brojne čestitke i komplimente upućene njenom izgledu i formi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.