Izvor: Luftika.rs, 23.Jun.2021, 16:12

Građani ponovo napadali radnike Čistoće jer nas zaprašuje KORONOM

U Beogradu se ponovo desio napad na radnike Gradske čistoće dok su prašili komarce jer nas navodno prskaju koronom. Goran Vesić je objasnio da je napad prijavljen policiji, kao i da će danas komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad.
Još jedan napad na radnike Gradske čistoće zabeležen je u utorak uveče u Beogradu.
Kao i u prethodnih nekoliko slučajeva, radnici su napadnuti od strane građana koji su ih optuživali da ih zaprašuju koronavirusom, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << potvrdio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavom na svom Fejsbuk profilu.
– Kod stadiona u Vinči nekoliko ljudi napalo ekipu Gradske čistoće koja prska komarce! Pre nekoliko dana sličan napad se dogodio u sred dana u Sremčici – napisao je Vesić.
Dodao je da su se na terenu sinoć nalazile 33 ekipe i to devet topova sa toplim zamagljivačima, 16 geba sa tamnim zamagljivačima, dve ekipe na poslovima uništavanja larvi i šest ekipa koje rade sa čamaca.

– Ludaci koji su napali ekipu koja prska komarce pokušali su da unište vozilo i tvrdili su da ih iz vozila prskaju koronom. Na snimku svi mogu da vide lice jednog od huligana. Protiv ovih napadača sutra (sreda) će biti podnete krivične prijave. Napad je prijavljen policiji, a od sutra (sreda) će komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad- naveo je Vesić.
Izvor: 24.sedam.rs
Beograđani napali radnike Čistoće jer ne praše komarce nego nas prskaju koronom

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

VIDEO: U Beogradu više napada na radnike koji prskaju komarce jer izvode "teroristički napad"

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2021, 09:46

U Beogradu je tokom leta bilo nekoliko napada na službe koje prskaju komarce, dok se poslednji se desio u utorak, kada je građanin optužio radnike da sprovode "teroristički napad" i prskaju kovid19.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.