Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani “koracima” obezbedila 50 miliona dinara za NURDOR

NIŠ

                         Srbija postala prva država na svetu čiji su građani i prijatelji dobre volje prepešačili obim planete Zemlje u humanitarne svrhe, objavilo je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, NURDOR, na svojoj fejsbuk stranici. U toku akcije sa simboličnim nazivom “Pruži korak” obezbeđeno je  50.317.189 dinara za izgradnju nove Roditeljske kuće u Beogradu.

                          >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << U sklopu ove kampanje, njeni idejni tvorci, Tamara Klarić i Bogdan Stevanović, organizovali su pešačenje od 256 kilometara od Niša do Beograda, koje je trajalo osam dana od 19. do 26. septembra. Prvi korak napravili su u Nišu ispred Hamatoonkološkog odeljenja Dečije interne klinike Kliničkog centra u Nišu za čiju izgradnju su pre dve godine sakupljali novac na isti način, ali tada u obrnutom smeru, pešačili su od Beograda do Niša. Zajedno sa njima pešačili su i građani Srbije, a njihove korake je merila aplikacija na mobilnom telefonu koju je osmislio Bogdan. Društveno odgovorne komapnije su “otkupile” korake građana i tako obezbedile deo novca za izgradnju Roditeljske kuće u Beogradu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.