Građani Srbije, upozoreni ste

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 09:00

Građani Srbije, upozoreni ste

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na naglo topljenje snega u Srbiji, a to upozorenje se odnosi na danas i na sutra.

RHMZ navodi da će danas i sutra biti natprosečno toplo i vetrovito.

"Duvaće umeren i jak, na planinama i olujni, južni i jugozapadni vetar, zbog čega će doći do intenzivnog topljenja snega. Najjači udari se očekuju na zapadu i jugozapadu Srbije", navodi se u upozorenju RHMZ.

Narandžasti meteo-alarm, koji označava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opasno vreme, na snazi je u istočnoj, jugoistočnoj i jugozapadnoj Stbiji, kao i na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas natprosečno toplo, u Loznici već preko 20 stepeni

Izvor: Danas, 01.Dec.2023

Danas će biti natprosečno toplo i vetrovito sa najvišom dnevnom temperaturom od 15 do 24 stepeni, samo će u Timočkoj Krajini biti hladnije, oko 7, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.