Gola Olja Crnogorac!

Izvor: Dzungla.org, 03.Sep.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola Olja Crnogorac!

Manekenka i voditeljka obradovala prijatelje na Fejsbuku fotkama s mora

Gori more...
Ovog leta nije vruće bez razloga. Kurir otkriva jednog od glavnih krivaca za globalno zagrevanje. To je vlasnica modne agencije, manekenka i voditeljka Olja Crnogorac, koja je prijatelje na Fejsbuku juče obradovala najnovijim fotkama s letovanja.
A na fotkama Olja pored mora, na suncu, samo u donjem delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << bikinija. I, nažalost, s rukama preko vršnjakinja.
Da li je s rukama na grudima šetala sve vreme ili je to bilo samo zbog slikanja, od Olje nismo uspeli da saznamo, jer iz samo njoj znanog razloga nije odreagovala na naše pozive i poruke. Čak ni ispod fotki na Fejsu Olja nije napisala ništa, pa ni to gde je i s kim letovala.
Da je makar sklonila ruke...
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.