Gola Aleksandra Nakova!

Izvor: Poznati.info, 18.Jul.2012, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola Aleksandra Nakova!

Atraktivna Makedonka, fotomodel i učesnica „Survivora“, golišavim fotografijama uzburkala je erotsku maštu mnogim muškaricma i dodatno zagrejala i ovako vrelo leto.

 
Zgodna Makedonka fotografisala se u toplesu, a rukama je prekrila samo najvažnije tačke. Za razliku fotki u toplesu, postoje i one na kojima je potpuno gola i kod kojih su ključna erotska mesta prekrivena zahvaljujući manipulacijom boja.

 
 
Nema šta! Nakon ovih fotografija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koje je postavila i na svoj „Fejsbuk“ profil, broj prijatelja i fanova će
joj se povećati, a naročito onih muških.
 

 
 
Izvor: Puls
Slične, interesantne teme:Rada Manojlović pokazala savršenu linijuNataša sijala, Kristina “ružno pače”Nataša ponovo pokazala gaćice

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.